• medicina muncii Bucuresti
 • medicina muncii
 • cabinet medicina muncii
Centrul Nicomed Crangasi 021 637 24 58 / 0731 33 85 24
Centrul Nicomed Grivitei 021 222 15 82 / 0731 33 85 15

Medicina muncii Bucuresti

medicina munciiCentrul medical NICOMED ofera servicii de asistenta medicala de medicina muncii in Bucuresti, in conformitate cu prevederile Legii 319/2006 si HG 355/2007 coroborate cu dispozitiile legii 53 / 2003 (Codul Muncii).

Impreuna cu toata echipa sa si datorita cadrelor medicale care au ales sa-si desfasoare activitatea in cadrul companiei, Nicomed, ofera Servicii Medicale atractive oricarui nivel socio-profesional, de la persoane fizice la persoane juridice - servicii de medicina muncii - precum Companii Multinationale.

Pachet cu servicii de medicina muncii furnizate de Centrul Medical Nicomed:

 • Evaluarea calitativa a locurilor de munca (pentru identificarea eventualelor noxe si riscuri profesionale) si stabilirea pachetului optim de investigatii de medicina muncii pentru angajatii dumneavoastra. Aceasta va fi efectuata gratuit, de catre medicul de medicina muncii, care se va deplasa la sediul firmei dumneavoastra.
 • Pachete complete de servicii de medicina muncii in Bucuresti, stabilite in urma evaluarii conditiilor de munca, pentru fiecare categorie de angajati in parte.
 • Consultatiile, testarile, recoltarea probelor si analizelor de laborator se pot efectua la sediul societatii dumneavoastra, Centrul Medical Nicomed dispunand de o caravana medicala dotata cu aparatura moderna, portabila.
 • Supravegherea medicala activa a starii de sanatate a angajatilor dumneavoastra.
 • Masuri de reorientare profesionala a celor depistati cu afectiuni ce contraindica actualul loc de munca.
 • Comunicarea riscului profesional catre conducerea societatii dumneavoastra.
 • Asigurarea gratuita a dosarului medical de medicina muncii si a fisei de aptitudine.
 • In cazul incheierii unui contract pe minim 3 ani, puteti beneficia de urmatoarele facilitati: urmarirea starii de sanatate a salariatilor dumneavostra in timp, in relatia cu locul de munca si pentru cei a caror stare de sanatate este influentata de locul de munca, va oferim un set de analize uzuale, gratuit, incepand cu al 2-lea an de contract (Hemoleucograma, probe hepatice, glicemie, colesterol, sumar de urina).
 • Evaluarea si vizarea certificatelor medicale emise de alte institutii si cabinete medicale.
 • Inscrierea la medicul nostru de familie asigura gratuitatea examenelor medicale si a analizelor de laborator, eliberarea de retete gratuite sau compensate in functie de patologie si prevederile legale in vigoare, eliberarea de certificate medicale si alte documente care sa ateste starea de sanatate, etc
 • Reducere de 20% pentru angajatii firmei dumneavoastra care apeleaza si la celelalte specialitati (medicina generala, medicina interna, cardiologie, ginecologie, oftalmologie, psihologie, psihiatrie, stomatologie, analize de laborator, echografie, EKG).
 • Recunoasterea investigatiilor efectuate la alte institutii medicale.
 • Eliberarea fiselor de aptitudine in cel mai scurt timp de la efectuarea examenelor medicale.
 • Preturile sunt negociabile in functie de numarul angajatilor, pentru toate pachetele de servicii medicale.

 

Oferta speciala inclusa in pachetul clasic de medicina muncii, doar pentru dumneavoastra!

Pentru companiile preocupate de performanta psihica si eficienta fizica a angajatilor lor, oferim servicii de MANAGEMENTUL STRESULUI SI MASAJ LA BIROU!

» Echipa centrului medical NICOMED sustine companiile in a le oferi angajatilor solutii pentru mentinerea unui stil de viata sanatos, prin serviciile complexe de relaxare si energizare.

» Echipa centrului medical NICOMED se deplaseaza personal cu echipamentul necesar la sediul institutiilor interesate de optimizarea activitatii prin efectuarea metodelor de relaxare. Timpul alocat procedurilor nu depaseste 20 de minute/persoana.

» Centrul medical Nicomed detine un pachet de beneficii impotriva stresului prin care puteti creste randamentul si satisfactia in munca, petrecerea timpului de lucru mai eficient, cresterea capacitatii de concentrare, relaxarea psihoemotionala si motorie prin invatarea tehnicilor de relaxare, precum si relaxarea musculaturii cervicale prin masaj cervical, cea mai afectata zona a corpului pentru cei care stau 8-10 ore in fata unui calculator sau la birou.

» Propunerea noastra de colaborare presupune un pachet de beneficii oferit angajatilor dumneavoastra.

» Kinetoterapie si Masaj cervical.

DIFERENTA intre noi si alte centre care ofera acest serviciu este SERVICIUL DE KINETOTERAPIE CERVICALA care explica urmatoarele:
Cine nu isi aminteste perioada scolara cand invatatoarea ne atragea atentia asupra pozitiei incorecte in banca.
Prima cauza a durerilor cervicale, a indispozitiei generale si durerilor intense de cap (cefalee) sunt datorate unor pozitii incorecte a spatelui.
Durerea le nivelul coloanei cervicale si a umerilor poate sa conduca la deficiente de mentinere a atentiei, concentrarii pentru cei care au o munca de birou, citesc mult sau adopta o pozitie necorespunzatoare.
Stresul si concentrarea intensa asupra unei sarcini pot contribui la aparitia durerii cervicale.
Centrul medical NICOMED sustine individul in eliminarea acesteor dureri cervicale oferind o gama de servicii diversificate care ajuta la diminuarea durerii, corectarea pozitiei spatelui prin Kinetoterapia cervicala (gimnastica special conceputa pentru relaxarea musculaturii umerilor, cefei si a capului) precum si masaj cervical care tonifica zona eliminand durerea si tensiunea locala.

» Centrul medical NICOMED sustine companiile in a le oferi angajatilor solutii pentru mentinerea unui stil de viata sanatos, prin serviciile complexe de relaxare si energizare.

» Deoarece societatea in care traim ne supune la un nivel de stres ridicat (la locul de munca si in viata privata), la o permanenta agitatie, tehnicile de relaxare pot preveni aparitia disconfortului fizic cat si a celui psihosomatic.

» Omul modern sufera de oboseala cronica, simte nevoia de pauza (de cafea, tigara, etc...) din ce in ce mai des. Prea multe ore petrecute in fata calculatorului, mesele bogate si haotice, lipsa exercitiilor fizice, toate acestea conduc inevitabil si la un dezechilibru psihoemotional prin reducerea capacitatii cognitive la inceput, ulterior la aparitia primelor semne de boala somatica (ulcer, boli cardiace, diabet, etc.).

» De asemenea încarcatura excesiva de responsabilitati duc la un stres manifestat prin: insomnie, anxietate si astenie.

» Stresul poate sa mobilizeze rezervele de energie necesara pentru a depasi crizele, dar uneori poate afecta pana la epuizarea fizica a organismului.

» Pentru a reusi transformarea stresului intr-o energie invingatoare este nevoie de cunoasterea technicilor de relaxare, a conduitei de crestere a eficientei filtrelor antistres prin:

 • strategii de coping (iesire din impas)
 • autoinvocare
 • modelarea pozitiva a convingerilor

Pentru detalii legate de pret si modul de functionare al acestor servicii va rugam sa ne contactati.