• ingrijire medicala la domiciliu Bucuresti
Centrul Nicomed Crangasi 021 637 24 58 / 0731 33 85 24
Centrul Nicomed Grivitei 021 222 15 82 / 0731 33 85 15

Ingrijire medicala la domiciliu

ingrijire medicala la domiciliuProgramul de Óngrijiri medicale la domiciliu oferit de compania noastra, va asigura continuarea tratamentului recomandat de medicul curant la iesirea din spital. Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie in primul rand sa aveti un tratament prescris de catre medicul specialist, cu recomandarea de continuare a tratamentului la domiciliu.

Tratamentele pot fi efectuate gratuit daca sunteti asigurat la Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) sau Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (CASAOPSNAJ).

 

Va stam la dispozitie telefonic sau pe e-mail pentru consultanta sau orice alte informatii de care aveti nevoie pentru a obtine dosarul necesar pentru gratuitate. Va putem asigura serviciile si contra cost, pentru aceasta fiindu-ne necesara doar recomandarea medicala. Putem recolta probe biologice si efectua analize in regim compensat prin CASMB sau CASAOPSNAJ. Recoltarea probelor se poate face atat la dumneavoastra acasa cat si la locul dumneavoastra de munca in cazul in care nu dispuneti de suficient timp pentru a ajunge la un cabinet medical. In cazul in care doriti sa beneficiati de aceste analize in regim compensat este necesar sa aveti formularul specific de la medicul dumneavoastra de familie sau medicul specialist. In cazul in care doriti sa platiti integral analizele aveti nevoie doar de recomandare pentru a stii ce trebuie sa recoltam.

Analiza probelor biologice se face prin laboratorul NICOMED. Putem asigura si asistenta medicala a personalului societatilor comerciale prin executarea vaccinarii profilactice, a evaluarii periodice ale parametrilor fiziologici (tensiune arteriala, puls, frecventa respiratorie) si altele.